FAQ

Bestelling & Levering

Kan ik een bestelling plaatsen zonder een account?

Ja, je hoeft geen account aan te maken om een bestelling te kunnen plaatsen. Wel raden wij het aan om een account aan te maken, omdat je hierdoor inzicht hebt in je bestelgeschiedenis en je gegevens zijn opgeslagen voor de volgende keer.

Een account kan je simpel en snel aanmaken. Klik hier en volg de instructies.

Waar blijft mijn bevestiging?

De bevestiging wordt automatisch naar je e-mailadres gestuurd, nadat je een bestelling plaatst. Neem contact met ons op, als je binnen 24 uur na je bestelling geen bevestiging hebt ontvangen. Wij zullen nakijken of de bestelling is doorgekomen. 

Het kan voorkomen dat de bevestiging in de spam folder zit. Wij vragen u om eerst hierin te kijken, voordat u contact met ons opneemt.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Nadat je jou bestelling plaatst, gaan wij gelijk aan de slag met de bestelling. Als je gelijk contact met ons opneemt na het plaatsen van je bestelling, kunnen wij misschien je bestelling nog annuleren. Anders kan je jou product(en) naar ons terugsturen, zodra je ze hebt ontvangen.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Alles voor thuis

Ja dat kan. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail en zodra het product is gescand in het sorteercentrum, kun je via de track & trace code jouw bestelling volgen. 

Kantoormeubilair

Het niet mogelijk om je bestelling via track & trace te volgen, omdat wij het kantoormeubilair graag gemonteerd bij jou thuis of op de zaak leveren. Dit doen we met ons eigen transport om de kwaliteit te garanderen. Zodat jij niks meer hoeft te doen behalve alles in te stellen.  

We geven via de mail aan welke dag wij bij je willen langs komen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Je kan je product(en) thuis verwachten binnen 3-7 dagen, tenzij het anders is aangeven in de productinformatie.

Betaal ik verzendkosten?

Je betaalt €6,95 aan verzendkosten. Voor bestellingen vanaf €30 hoef je geen verzendkosten te betalen.

Retourneren

Kan ik mijn product(en) retourneren?

Is er wat mis of ben je niet tevreden over jouw bestelling? Dan kun je uiteraard jouw producten retour sturen. Laat ons je ordernummer weten per mail. Wij zorgen ervoor dat jij een retour label ontvangt of we maken een ophaal afspraak. Tot 30 dagen na ontvangst mag je je product(en) retourneren.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn betaling krijg teruggestort?

Zodra wij de bevestiging hebben ontvangen van je retour, ontvangt u het bedrag binnen 3 werkdagen op je betaalrekening.

Bestellen

Ik heb een bestelling geplaatst, hoe nu verder?

Allereerst super bedankt voor je bestelling! Je krijgt van ons direct een bevestigingsmail. Zodra jouw bestelling klaar is voor bezorging ontvang je een track & trace van ons. Met deze code kan jij je bestelling volgen en weet je precies wanneer deze geleverd wordt.